The revitalized art gallery is set to redefine cultural landscape.
With meticulous attention to detail and a commitment to excellence, we create spaces that inspire, elevate, and enrich the lives of those who inhabit them.
The revitalized Art Gallery is set to redefine the cultural landscape of Toronto, serving as a nexus of artistic expression, community engagement, and architectural marvel. The expansion and renovation project pay homage to the Art Gallery’s rich history while embracing the future, ensuring that the gallery remains a beacon of inspiration.
The revitalized Art Gallery is set to redefine the cultural landscape of Toronto, serving as a nexus of artistic expression, community engagement, and architectural marvel. The expansion and renovation project pay homage to the Art Gallery’s rich history while embracing the future, ensuring that the gallery remains a beacon of inspiration.

Veileder din virksomhet gjennom prosjektet
Experience the fusion of imagination and expertise with Études—the catalyst for architectural transformations that enrich the world around us.
Møt brødrene Medhus
Med lillebror som daglig leder blir det en grei balanse i den daglige driften og vårt arbeid. Som oftest jobber vi uansett på forskjellige prosjekter, og siden vi stort sett har samme kompetanse, kan vi utfylle hverandre og bidra der hvor våre kunder trenger oss mest.

Bjørn Medhus
Daglig leder og Elektronikkutvikler

Svein Medhus
Elektronikkutvikler
FAQer
Hvem er en typisk kunde?
Det er alt fra store firmaer med flerårige oppdrag til de minste oppstarts firmaer som ønsker noen timer her og der med elektronikkutvikling. Eneste felles er at de trenger mer elektronikk kompetanse i en kortere eller lengre periode..
Hvilke verktøy bruker dere?
For tiden er det Altium designer og Orcad skjemategningsverktøy som vi har brukt mest. Men vi har brukt det meste gjennom tidene. Vi ser at enkle verktøy med direkte kobling til produksjon av mønsterkort og ferdig monterte kort blir stadig mer populært, særlig i mindre bedrifter. LTspice til analoge simuleringer. Til DC/DC power bruker vi leverandøren sine verktøy, WEBENCH, MPSmart og EE-sim.
Gjør dere PCB utlegg?
Vi samarbeider med en erfaren utlegger for å få et optimalt utlegg. Ofte er det med Contec Electronics, men kan også være en annen utlegger som vår kunde foretrekker. Det kritiske er at vi får tak i hva utleggeren kan og ikke kan, og så supplerer vi med vår kunnskap der vi ser at det er påkrevd.
Har dere eksempel på produkter dere har utviklet?
Typisk for det vi er med og utvikler er at det har en eller annen processor eller SoC. Det er stor spennvidde på prosjektene vi har deltatt i: flyvende, rullende og bærbare militærprodukter, payload for space, TSAT satelittkommunikasjon, digital TV mottaker, medisinsk ultralyd og hjerteovervåking , robotics, poisisjoneringssystemer til havs, håndholdt evakuerings utstyr, seismiske produkter, strømmåler med fjernavlesing, lysbue detektor, solcelle lampe, føler for byggningsautomasjon, gyrostabilisert antenne, infrasound detektor alarm, smart gatelysstyring og flere andre mindre prosjekter.
Hva slags kommunikasjons grensesnitt har dere jobbet med?
Fra vår egenutviklede super lavkost RS-232 transceiver til Gbit serdes linjer. Der imellom finner vi bl.a. I²C, SPI, JTAG, RS-422/485, CANbus, USB-C, Ethernet inkl PoE, 10Base-1 TS og fiber, MIPI, PCIe, SATA. Av trådløse har vi vært innom bluetooth, NFC og WiFi.
Hva slags prosessor systemer har dere utviklet?
Det begynte med at vi var freescale Connect partner (Motorola) og at vi kanskje var de som hadde utviklet flest forskjellige Power-PC design i Norge en periode. Deretter ble det NXP hvor vi har vært ansvarlig for design med T1022 m/ DDR4 , T1013 m/DDR3L, i.MX-family, i.MX RT1060, i.MX 6 series. I det siste har det vært mye SoC: Zynq UltraScale+ XCZU6CG og XCZU19EG m/DDR4. Vi har brukt forskjellige minne typer: NV-DDR3, eMMC, SATA, SPI FLASH, MRAM, F-RAM.
Hvilken erfaring har dere med CE merking av produkter?
Vi har jobbet sammen med NEMKO på Kjeller for å få gjort kvalifiserte måling på ESD, utstrålt og innstrålt felt, og ledningsbundet støy. Typisk begynner vi med en halv dag i det store rommet for å måle utstrålt felt så fort prosjektet har en fungerende prototype. Hvis vi passer på den går vi videre med påtrykket felt. Til slutt gjøres ESD og ledningsbundet støy. De fleste produktene vi har vært involvert i har passer enten direkte eller med mindre endringer.
Hvordan rapporterer dere fremdrift i prosjektet?
Etter ønske kan vi sende en rapport hver 14. dag som svarer på en del spørsmål som f.eks om det er noe vi mangler for å komme videre i prosjektet. Vanligst er at vi deltar på kundens statusmøter. Uansett skriver vi detaljerte timelister med beskrivelse av utført arbeid per dag.
Hva koster det å bruke dere?
Siden vi har minimalt med overhead erfarer vi at vi har lavere priser enn våre større konkurrenter. Hos oss vet dere også hvem som faktisk utfører oppdraget.
Hvordan kan jeg komme i gang med deres konsulent tjenester?
Ta kontakt for å finne ut om vi er en bra match for det dere søker etter. Hvis oppgavene passer for begge parter lager vi en kontrakt, eller sender en ordrebekreftelse hvis det er et mindre oppdrag.